U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Massages en infrarood deken

 

Massages

Bij de massagepraktijk van salon Puur bent u in ervaren en gediplomeerde handen. Als gediplomeerd sportmasseur aan de THIM Hogeschool, gecertificeerd energetisch masseur en zeer ervaren ontspanningsmasseur kunt u kiezen voor de behandeling die op dat moment het beste bij u past.

Op basis van kennis en ervaring wordt aan de hand van uw wensen en klachten een persoonlijke behandeling samengesteld. Hierbij worden de technieken toegepast waar uw lichaam behoefte aan heeft en de olie waar uw huid om vraagt.

 

Ontspanningsmassage | € 27,50  per 30min

De ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage, waarbij de druk en variatie ontspannend werken. Naast de lichamelijke ontspanning zorgt deze massage ook voor een mentale ontspanning en werkt stress verlagend.

Tijdens de massage stromen de spanningen die in zijn opgebouwd weg en komt uw geest tot rust. De ontspanningsmassage werkt ook preventief en zorgt dat stress makkelijker los kan worden gelaten. Tijdens de ontspanningsmassage komt u heerlijk tot rust bij de geuren van rozen, citrus en lavendel.

Deze massage kan bijdragen aan een intense ontspanning, een betere bloedcirculatie, extra energie, vermindering van stress, het in evenwicht brengen van hormonen, verbetert het immuunsysteem, verhogen van de natuurlijk weerstand en nog veel meer.

 

Sportmassage | € 27,50  per 30min

De sportmassage richt zich op het stimuleren van de doorbloeding van uw spieren. De afvalstoffen worden hiermee sneller afgevoerd en dit draagt bij aan het herstel van uw lichaam en spieren. Het behandelen (of voorkomen) van sportblessures wordt middels een intensieve behandeling met de originele Tiroler Steinöl Massage olie zonder conserveringsmiddelen bewerkstelligt.

De unieke samenstelling van deze olie zorgt voor een veelzijdig natuurlijke en geneeskrachtige werking. Een echte weldaad die uw huid zacht en soepel maakt. Deze olie is enorm geschikt bij totale vermoeidheid, vermoeide spieren en geeft een ontspannen en fit gevoel.

Energetische massage

 € 41,50  per 45min  |  € 55,00 per 60min

De energetische massage wordt gegeven volgens de oosterse filosofieën en richt zich op het verbeteren van de energiestromen.

Het doel van deze heerlijk zachte massage is om uw energie te voelen en weer te laten stromen. Het is een ontspannen en rustgevende massage  waarbij de energie weer in balans wordt gebracht. Deze evenwicht is essentieel voor onze gezondheid.

 

Infrarood deken | € 37,50  per 60min

Schoonheidssalon en massagepraktijk Puur werk met de infrarood deken. Deze deken kan de spieren opwarmen wat een positieve invloed heeft op uw spieren en gewrichten. De deken is ook wel te vergelijken met een infraroodlamp.

De stralen gaan diep de huid in en stimuleert de bloedsomloop, waardoor het een gunstig effect heeft op de gemoedstoestand en gezondheid. Door de warmte bevordert het de ontspanning, soepele spieren, het stimuleren van de stofwisseling wat zorgt voor een snellere afvoer van de afvalstoffen, het ontgiften van het lichaam, versterken van het afweersysteem en zorgt voor een goede nachtrust.

Uit onderzoek is gebleken dat de infrarooddeken ook verlichtend kan werken bij mensen met fibromyalgie, artrose,  reumatische klachten, astma, darmproblemen, stress en hoofdpijn. Ook ondersteund de deken bij een betere doorbloeding die zorgt voorverlichting bij huidklachten zoals psoriasis, eczeem of huiduitslag de nierfunctie, de lymfevaten, het ontgiften systeem van het lichaam en ook het immuunsysteem. Dat heeft vanzelfsprekend ook een positief effect op de huid.