U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Massages

Bij Puur bent u ook aan het juiste adres voor massages. Als gediplomeerd (sport)masseur stel ik op basis van kennis en ervaring een voor uw geschikte persoonlijke behandeling samen op basis van uw klachten.

Massage wordt al eeuwen als belangrijke therapie in verschillende culturen toegepast. De meeste mensen zien een massage alleen als ontspanning, maar massages hebben ook een helende werking op lichaam en geest. Ze heffen energieblokkades op en activeren het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende (etherische) oliën. Zo zult u heerlijk ontspannen bij de geuren van rozen, citrus en lavendel en zullen uw (sport)blessures behandeld worden met originele Tiroler Steinöl. Een steenolie product afkomstig uit het Oostenrijkse Tirol. De werkzame stoffen uit de oliehoudende steen stammen af van zeedieren en planten uit de oertijd. Door zijn hoge gehalte aan organische gebonden zwavel heeft de Tiroler Steenolie een buitengewoon weldadige en verzorgende werking voor de mens.

Medische Sportmassage                          30 min    €  27.50 

Sportmassage behandeling waarbij de handelingen worden afgestemd op uw klachten, gericht op de rug, schouder- en nek. Met het stimuleren van de doorbloeding van de spieren worden de afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Het herstel van de spieren en het lichaam wordt hiermee bevordert.

 

Ontspanningsmassage                                30 min    €  27.50 

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en gericht op het tot rust brengen van lichaam en geest. Tijdens deze zachte en rustige rug, schouder- en nekmassage worden alleen de buitenste lagen van het spierweefsel geraakt en het tempo van de massage is laag. De massage werkt preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

 

Energetische massage                        45 min    €  41,50/  60 min    € 55.00

Bij de energetische massage wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt. 

Deze massage wordt gedaan door strijkende bewegingen te maken op de plekken waar blokkades worden gesignaleerd. Door het opheffen van deze blokkade kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een energetische massage is helemaal natuurlijk.

Deze massage is voor iedereen geschikt. Wil je graag een moment van rust, ontspanning of me-time? Of heb je last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage jou ondersteunen in het weer in balans brengen van het lichaam. Ondervind je ernstige klachten? Ga dan eerst naar de (huis)arts. 

Een massage is tijd voor jezelf Het is tijd om tijd te maken.

Infrarood deken

De infrarooddeken geeft therapeutische warmte. Door de lokale werking van lange golf infrarood dringt de stralingswarmte diep in het lichaam door, raken de weefsels goed doorbloed en neemt de soepelheid toe. 

Het geeft een totale ontspanning en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen wat een positieve invloed heeft op het gehele lichaam. Dit kan helpen bij een goede nachtrust en hierdoor een fittere dag. Bij stijfheid, spier- of gewrichtspijn verminderen de klachten bij regelmatig gebruik van de infrarooddeken. 

Naast het verminderen van pijn zorgt de behandeling ook voor een bevordering van de nier- en huidfunctie, het verwijden van hart- en bloedvaten voor een betere doorbloeding, het stimuleren van vetverbranding en afvoeren van afvalstoffen en het ondersteunen van het imuumsysteem.

Kortom een heerlijke en waardevolle behandeling!