U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zechsal is zuiver, heilzaam en krachtig 

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron gelegen bij Tripscompagnie in Oost- Groningen. Schoonheidssalon en massagepraktijk Puur is en van de officiële verkooppunten van Zechsal pure magnesium.

De werkzame stof magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium bevordert namelijk meer dan 350 lichaamsprocessen en is daarmee onmisbaar. Veel mensen hebben ongemerkt een magnesium tekort. Dit wordt veroorzaakt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat. Dit tekort kan op termijn  klachten geven, denk hierbij aan spierpijn, kramp en onrustige benen, stress en huidaandoeningen. Zechsal verlicht en ontspant. Ook bij reumatische aandoeningen, vermoeidheid, slapeloosheid en huidaandoeningen zoals psoriasis eczeem, jeuk en huidschilfers geeft het de huid rust. 

Magnesium is met vitamine D tabletten een goede booster voor het immuunsysteem, reguleert de bloeddruk en heeft een positieve invloed op hartritmestoornissen.

Opname via de huid

Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Opname via de huid is een alternatief voor het slikken van magnesium tabletten, bovendien kunnen tabletten maagklachten en diarree veroorzaken. De beste opnamen is het voetbad met de magnesiumvlokken in warm water in de avond. Bij tweemaal per week een voetbad ontwikkelt u de juiste magnesiumbalans.

 

 

Zechsal sport

Magnesium zorgt voor de aanmaak van energie het houdt de spieren soepel en de botten sterk. Sporters herstellen beter en de MCM gel is

uiterst geschikt om pijnlijke spieren en gewrichten te behandelen. Deze gel is ook te gebruiken bij artrose klachten.

 

Body cream

Bij een droge of geïrriteerde huid en/of handen werkt de body cream zeer goed. Bij eczeem is deze cream zelfs voor de gezichtshuid te gebruiken. Een zeer subtiele geur en de cream trekt snel in en laat geen vettige laag achter.

 

Zechsal hair en body

De shampoo is speciaal geschikt voor mensen met slap en/of futloos haar of een geïrriteerde hoofdhuid. Het helpt in veel gevallen tegen een jeukende hoofdhuid.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen en sta ik u graag als therapeut van de Zechsal pure magnesium te woord. Alle producten vanuit deze natuurlijk bron zijn verkrijgbaar bij schoonheidssalon en massagepraktijk Puur.