U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zechzal producten

Schoonheidssalon en massagepraktijk Puur is officieel verkooppunt van Zechsal Pure Magnesium. Zechsal is goed voor lichaam en geest en het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke ontspanner. Dagelijks gebruik van Zechsal geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie. 

 

Magnesium is onmisbaar voor allerlei processen in ons lichaam. Zo zorgt magnesium onder andere voor:

  • De ontspanning van je spieren, zenuwen en bloedvaten
  • Het vrijmaken van energie uit voeding
  • De vorming van gezonde tanden en botten
  • Verhoogde weerstand tegen spanning en stress
  • Versterking van het geheugen en concentratievermogen
  • De bevordering van de gezondheid van je hart en bloedvaten
  • Stevigheid van het skelet
  • De overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren
  • Het lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken, dus moet het uit onder andere uit voeding komen.

 

Sneller en beter herstel

Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Magnesiumpillen komen in het maag-darm kanaal, waar veel van de effectiviteit verloren gaat en  slechts een klein deel wordt opgenomen. Bovendien kunnen magnesiumpillen maagklachten en diarree veroorzaken. 


Zechzal wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam. Het zout wordt gewonnen van de unieke zoutlaag uit de Zechstein zee die langzaam ingedroogd - net als de Dode Zee -  totdat er alleen maar zouten (mineralen) overbleven. Het magnesium uit de Zechstein Zee wordt internationaal erkend als het zuiverste en edelste magnesiumzout ter wereld.

De Zechsal producten voldoen aan de hoogste eisen van zuiverheid en kwaliteit en zij proberen het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Door regionale verkopers, maar ook met het gebruik van  duurzame verpakkingen.

 

Producten

Als officieel verkooppunt werkt schoonheidssalon en massagepraktijk Puur ook met deze heerlijke pure producten. Een kleine selectie uit de beschikbare producten. Heeft u wensen? Vraag er gerust naar bij uw volgende bezoek of neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Magnesium hair & body wash

Therapeutische magnesium shampoo en body wash in één, speciaal voor de gevoelige en probleemhuid. Het pure magnesium maakt de huid rustig en helpt tegen jeuk en bij roos. Geeft je haar volume en stevigheid. Als body wash uiterst mild voor het hele lichaam. Zacht van geur.

 

 

Zechsal magnesium bodycream.

De bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. 

 

 

Zechsal magnesiumolie

Magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride. Het voelt olieachtig aan en is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig in gebruik voor het hele lichaam.

 

 

 

 

 

 

 

Zechsallsport

Sporters weten er alles van: spierpijn. Zechsallsport is het beste magnesium voor sporters en het houdt de spieren soepel, zorgt voor snel herstel en is de eerste hulp bij kramp.

 

Zechsal MCM gel

- Met 15% pure magnesium
- Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten
- Pakt ontstekingen aan en verlicht de pijn
- Zorgt voor ontspanning van de spieren

Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember