pure

Producten

Schoonheidssalon Puur Koudum

Zechsal & DermaPrime

Schoonheidssalon en massagepraktijk Puur staat voor pure producten en is officieel verkooppunt van Zechsal Pure Magnesium en DermaPrime. 

Zechsal is goed voor lichaam en geest en het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke ontspanner. Dagelijks gebruik van Zechsal geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie.

Pure magnesium

Magnesium is onmisbaar voor allerlei processen in ons lichaam. Zo zorgt magnesium onder andere voor:

 • De ontspanning van je spieren, zenuwen en bloedvaten
 • Het vrijmaken van energie uit voeding
 • De vorming van gezonde tanden en botten
 • Verhoogde weerstand tegen spanning en stress
 • Versterking van het geheugen en concentratievermogen
 • De bevordering van de gezondheid van je hart en bloedvaten
 • Stevigheid van het skelet
 • De overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren
 • Het lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken, dus moet het uit onder andere uit voeding komen.

Zechsal wordt via de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen waar het moet zijn. Magnesiumpillen komen in het maag-darm kanaal, waar veel van de effectiviteit verloren gaat en slechts een klein deel wordt opgenomen. Bovendien kunnen magnesiumpillen maagklachten en diarree veroorzaken.

Zuiverste en edelste magnesiumzout

Zechsal wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam. Het zout wordt gewonnen van de unieke zoutlaag uit de Zechstein zee die langzaam ingedroogd – net als de Dode Zee – totdat er alleen maar zouten (mineralen) overbleven. Het magnesium uit de Zechstein Zee wordt internationaal erkend als het zuiverste en edelste magnesiumzout ter wereld.

De Zechsal producten voldoen aan de hoogste eisen van zuiverheid en kwaliteit en zij proberen het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Door regionale verkopers, maar ook met het gebruik van duurzame verpakkingen.

Verkooppunt

Als officieel verkooppunt werkt schoonheidssalon en massagepraktijk Puur ook met deze heerlijke pure producten.

Dit is een kleine selectie uit de beschikbare producten. Heeft u wensen? Vraag er gerust naar bij uw volgende bezoek of neem contact met ons op.

Magnesium hair & body wash

Therapeutische magnesium shampoo en body wash in één, speciaal voor de gevoelige en probleemhuid. Het pure magnesium maakt de huid rustig en helpt tegen jeuk en bij roos. Geeft je haar volume en stevigheid. Als body wash uiterst mild voor het hele lichaam. Zacht van geur.

Zechsal magnesiumolie

Magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride. Het voelt olieachtig aan en is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig in gebruik voor het hele lichaam.

Zechsal MCM gel

Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing. 

Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

Magnesium Druppels

Vloeibaar magnesium is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven en gemakkelijk toe te voegen aan voeding of drinken. Onze magnesium druppels hebben een aantal voordelen ten opzichte van de pilvorm:

 • Eenvoudig te doseren
 • Makkelijker in te nemen dan pillen
 • Draagt bij aan vermindering vermoeidheid, een normale werking van de spieren en het zenuwstelsel

DermaPrime

In salon Puur wordt gewerkt met de hoogwaardige Zwitserse huidverzorgingslijn DermaPrime. Alle producten hebben natuurlijke ingrediënten en hebben als basis plantenextracten en essentiële oliën. De producten zijn vrij van parabenen en PEG, dierproefvrij en 99% van deze producten zijn zelfs vegan.

Voor ieder huidtype heeft DermaPrime de juiste producten. En na een huidanalyse worden tijdens de behandeling de producten gebruikt passend bij uw huidtype. U zult versteld staan van de kracht van de natuur.

De producten van DermaPrime zijn in de salon te koop voor eigen gebruik!